Categorii:

ProducatoriAL-KOMasini de tuns gazonPompe de apaFreze de zapadaMotocositori portabileMotocositori portabile electriceMotocositori portabile cu motor termicFoarfeci pentru garduri viiFerastraie electriceFerastraie pe benzinaMasini de crapat lemne, mobile, orizontaleMasini de crapat lemne, verticaleGeneratoare de curentBriggs & StrattonMotoare mici cu ax verticalMotoare mari cu ax verticalMotoare cu ax orizontalGeneratoare de curentMotopompe de apaLombardiniMotoare diesel racite cu aerMotoare diesel racite cu apaMotoare sectia marinaGenerator aplicatii marine 1500 rpmGenerator aplicatii marine 3000 rpmCastelgardenAccesorii pentru motocoase portabile de soldCatalog accesorii GGPSoloHondaMotocositoriMotocositori hobbyMotocositori electriceMotocositori semiprofesionaleMotocositori profesionaleMultifunctionaleMotocositori pentru defrisareMotocositori cu bara transversalaIngrijire gazonMasini de tuns gazonTractoare de tuns gazonFoarfece pentru gard viuMotoferastraieFerastraie electriceFerastraie compacteFerastraie semiprofesionaleFerastraie profesionaleLanturi motoferastraieLame de ghidareMotoferastraie - accesorii si consumabileMotoferastraie - piese de schimbCarcase de ambreiajUnelte si scule specialeMotosapatoriMotopompe de apaCataloage si manualeFreze de zapadaStivuitoareStivuitoare/transpalete ToyotaTranspalete manuale BT Lifter L/H/STranspalete electrice BT Levio W/P/R/STranspalete electrice pentru stacking BT Staxio W/PPreparatoare de comenzi BT Optio LElectrostivuitoare cu catarg retractabil BT Reflex B/R/E/N/F/OElectrostivuitoare pentru culoare inguste C/AElectrostivuitoare cu furci frontale Toyota TraigoMotostivuitoare cu furci frontale Toyota ToneroEchipamente de remorcare BT Movit SStivuitoare NoiStivuitoare ToyotaStivuitoare OCSStivuitoare Demo si Second HandInchiriere StivuitoareMacarale Tadano FaunAll-Terrain CranesTruck-Mounted CranesRough-Terrain CranesEchipamente de protectieUnelte pentru serviceBujii pentru motouneltePiese de schimb/consumabile

S.C. Motor Force Impex S.R.L. din Cluj-Napoca este OPERATOR DE DATE CU CARACTER PERSONAL înregistrat în Registrul de Evidenţă la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sub nr. 33202.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, S.C. Motor Force Impex SRL din Cluj-Napoca, Calea Turzii, Nr. 188, cod poștal 400495, CIF RO9423446, cod poştal 900196, e-mail: office@motorforce.ro, tel./fax 0264-412530, este  înscrisă în registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal sub nr. 33202, are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră.

Toate persoanele care oferă date sau informaţii cu caracter personal pe baza formularelor de contact conținute în situl www.motorforce.ro sau prin email, îşi manifestă acordul, în mod expres şi neechivoc, pentru prelucrarea acestor date şi informaţii personale de către Motor Force Impex SRL în vederea desfăşurării activităţii comerciale.

Conform Legii nr. 677/2001 toţi cei care furnizează date cu caracter personal au calitatea de persoană vizată. 

Motor Force Impex SRL garantează păstrarea confidenţialităţii acestor informaţii.

Dezvăluirea datelor cu caracter personal constituie acordul expres şi neechivoc al dumneavoastră pentru prelucrarea acestora, în conformitate cu prevederile Legii 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, cu modificările si completările ulterioare.

Motor Force Impex SRL va prelucra datele cu caracter personal pe toată perioada de funcţionare ca persoană juridică de drept privat.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de următoarele drepturi:
• dreptul la informare (art. 12);
• dreptul de acces la date (art. 13);
• dreptul de intervenţie asupra datelor (art. 14);
• dreptul la opoziţie (art. 15);
• dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17);
• dreptul de a va adresa justiţiei (art. 18).

Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor.

Pentru exercitarea acestor drepturi vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată, semnată şi trimisă la sediul societății S.C. Motor Force Impex SRL din Cluj-Napoca, Calea Turzii, Nr. 188, cod poștal 400495, CIF RO9423446, cod poştal 900196 sau prin e-mail la adresa office@motorforce.ro.

Datele dvs. nu vor fi transferate în străinătate.

Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la protecţia datelor cu caracter personal vă rugăm să ne contactaţi prin e-mail la adresa office@motorforce.ro.

Am citit cele enunţate mai sus și declar ca sunt de acord cu conţinutul acestor condiţii generale de prelucrare şi utilizare a datelor cu caracter personal în scopul desfăşurării activităţii comerciale.